Creare site web

Cu experienţă de la A la Z în ceea ce privește crearea site-urilor web, avem tot ce ne trebuie pentru a vă ajuta să vă lansați în mediul online, cu proiecte ce merită atenția clienților. În ultimul timp, aceștia apelează tot mai des la Internet pentru a găsi ceea ce caută. Este momentul să vă bucurați de recunoaștere la scară largă, de creșterea afacerii în mediul online și să lăsați în grija noastră tot ce ține de partea tehnică.

De la proiectare la programare, echipa noastră oferă servicii de înaltă calitate, punând pe primul loc experiența utilizatorului în mediul online. Dorim să vă oferim rezultate optime, adaptate obiectivelor dvs. Ne mândrim cu o echipă de profesionişti experimentaţi în domeniul digital, care vă garantează un mijloc eficient de promovare a afacerii.

Scopul nostru este de a creea website-uri atractive în timp cât mai scurt, în funcție de cerințe, website-uri care aduc maximul de beneficii pentru businessul dvs în mediul online. 

Suntem în măsură să vă oferim cu adevărat cea mai bună experienţă posibilă, atât din punctul de vedere al utilizatorilor, cât și al motorului de căutare Google.

Vă punem la dispoziție timpul nostru și o gamă variată de servicii care include, printre altele, magazine online, website-uri de prezentare, platforme, soluţii software, pagini de destinaţie (landing-pages). Suntem la dispoziția dvs cu tot ce ține de reprezentarea afacerii în mediul online, într-o manieră profesionistă, atribuindu-i o imagine modernă și atractivă.

Magazine Online

De-a lungul timpului am realizat magazine online care generează în prezent până la 1000 de comenzi pe zi, datorită ușurinței de administrare și a ariei mai largi de clienți.

CMS, WordPress, Drupal

Dezvoltăm content management systems (CMS) care vă oferă o alternativă rapidă și eficientă de administrare a website-ului la performanță maximă.

Creare Site Web

Oferim soluţii personalizate și realizăm site-uri web profesionale și bine proiectate, care vor deveni instrumente de marketing pentru afacerea dvs.

Upgrade Website

Identificăm oportunități de upgrade pentru platforme și site-uri care nu mai ating eficiența maximă, aceasta fiind o condiție esențială pentru a rămâne în top.

E-mail Marketing

Ținta noastră este de a vă crește vânzările, realizând e-mailuri eficiente din punctul de vedere al necesităților utilizatorilor și al interacțiunii cu aceștia.

Dezvoltare PHP şi JS

Oferim servicii de creare site web în PHP, Python, JavaScript/ jQuery, VueJs şi alte tehnologii moderne, integrând afacerea într-un mediu nou de promovare.

52

Magazine online

79

Clienţi activi

142

Site-uri de prezentare

74

Strategii de E-mail

7

Experți

Effective Web Development Solutions

Cross-platform şi responsive web development

Prima impresie este foarte importantă în toate domeniile, iar pentru afacerea dvs aceasta poate reprezenta o rampă la lansare în mediul online. Site-urile create de noi au un design responsive, adaptat la dispozitivele cele mai utilizate în prezent de clienți. În acest sens efectuăm testări riguroase anterioare lansării site-ul web, pentru toate tipurile de dispozitive majore, browsere și sisteme de operare, atât la nivel de utilizator, cât și de administrator.

Mediu de dezvoltare securizat pentru site-ul web

Pentru fiecare proiect utilizăm tehnici avansate de optimizare a site-ului web şi soluţii automate de testare. Veți avea acces la site pe toată perioada materializării acestuia, în timp ce noi vom face tot posibilul pentru a ne asigura că ceea ce realizăm este pe placul și la nivelul așteptărilor dvs. Astfel, feedback-ul dvs ajunge la noi în timp util, reușind să dezvoltăm împreună planul de acțiune în direcția necesităților reale ale afacerii.

Effective Web Development Solutions

GROW TRAFFIC & INCREASE REVENUE

Povesteşte-ne despre ideea ta

Lasă-ne să îti punem business-ul online şi să îl creştem cu grijă.

Contactați-ne și obțineți un site web ce se potrivește exact nevoilor și cerințelor dvs.

Testimonials

SEE ALL